Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

ISPARTAKULEDE KARTAL YUVASI AÇILDI.

 

Hızla büyüyüp gelişerek Türkiye ve dünyanın dört bir yanına yayılan Beşiktaş Futbol Okulları'nın sayısı tüm hızıyla artıyor. Futbol okullarının en yenisi İstanbul'un Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi Isparta kule ’de mevkiinden açıldı.

Beşiktaş kongre üyesi Yılmaz Canpolat Koordinatörlüğünde Profesyonel kadrosu ile Beşiktaş’a yeni Metin, Ali Feyyazlar kazandırmak için Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulu Tahtakale Tesisleri’nde küçük futbolcu adaylarına eğitim verecek.


Koordinatör Yılmaz Canpolat yaptığı açıklamada, amaçlarının çocukları, ders, beslenme, uyku düzeni gibi konularda da yetiştirmek olduğunu anlatarak bunları birlikte takip edeceklerini söyledi. Futbolun garantisinin olmadığını “Beşiktaş’ın en büyük özelliği, çocukları sadece spor konusunda değil, her konuda yetiştirmektir.  Ispartakule ’de spora büyük bir ilgi var. Beşiktaş her yerde olduğu gibi Avcılar Ispartakulenin ’de yeni birimler açarak Türk sporuna faydalı olmaya çalışıyor” okulun hayırlı olması temennisinde bulundu.


Isparta kule Beşiktaş Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Samet Güngör ''Beşiktaş’ın şampiyon olan her ekibinde mutlaka birkaç tane Beşiktaş’ta yetişen sporcu bulunmuştur. Bu altyapıya verdiğiniz değerin takımın geleceğinde ne derece önemli olduğunun bir göstergesidir. Artık Süper ligde bile her takım alt yapılara önemli yatırımlar yapmaktadır. Burada açılan futbol okulunda Avcılar ve Isparta kule bölge takımlarına çok sayıda sporcu yetiştireceğine inanıyoruz. Bu düşüncede emeği geçenleri, tebrik ediyorum'' dedi.


 Isparta kule Beşiktaş Futbol Okulu

Sorumlu: Yılmaz Canpolat

Adres: Tahtakale Kent Park içi Halı Saha ve Spor Tesisleri Isparta kule Tahtakale Muhtarlık yanı Avcılar/İSTANBUL
Tel: 0535 8746560-0 532 326 77 76

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183