Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz Next Level Tera FETÖ Çebi

Bu haber kez okundu.

İŞ ADAMLARI REFERANDUMU DEĞERLENDİRDİ

Seçkin davetlilerin katıldığı program Zuanka Endüstriyel Montaj A.Ş ve Sanayi Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Anar tarafından organize edildi. Programın açılış konuşmasını yapan Mehmet Sinan Anar, “ Biz sanayici ve iş adamları olarak, yurt dışında temsilcilikleri olan firma sahipleri olarak, güçlü bir Türkiye, ülkemizin daha güçlü bir ekonomik yapısı olması için EVET diyoruz” dedi.

Başkan Kadıoğlu; “Türkiye 15 yıl boyunca güvenli bir liman oldu”




Kaya Ramada Otelde düzenlenen Referandum ile ilgili istişare programında konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Hiçbir iş adamı riskli bir ülkeye yatırım yapmaz.



AK Parti hükümeti 15 yıl boyunca iş adamları için güvenli bir liman oldu. Daha önce koalisyonlar yüzünden, Cumhurbaşkanı ve Başbakan kavgaları yüzünden bu ülkede ekonomik olarak ülkemiz sıkıntılar yaşadı. Bu sorunu tamamen ortadan kaldırmak için, sürekli büyüyen bir ekonomimiz olması için sistem değişikliğine gidiyoruz. 1960 ile 1980 yılları arasında hükümetlerin ortalama ömrü 1 yıldan fazla değildi. Durum böyle olunca ülke ekonomimiz sürekli çöküşe geçiyordu. Yani ülkemiz bir borç bataklığına sürükleniyordu. Bugün çok şükür böyle bir sorunumuz yok lakin bu durumun kalıcı olması, eskiden yaşanan kavgaların tekrar yaşanmaması için önümüzde çok önemli bir referandum süreci var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. 16 Nisan ülkemiz için, istikrarımız için, daha güzel bir Türkiye olacaktır” dedi.










 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183