Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

İmir: Daha fazla kadına ulaşmaya çalışıyoruz

 Avcılar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nesrin İmir, yaptıkları çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.
Sözlerine, kendilerine her zaman destek vermekten kaçınmayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye teşekkür ederek başlayan İmir, kadın kuruluşlarından, kadın gözüyle ilçede aksayan ya da yapılması gereken işler hakkında önerilere açık olduklarını söyledi.



Ateş Ünal Erzen’in Bakırköy Belediye Başkanlığı döneminde eşi Meltem Ünal Erzen’in Türkiye'nin kalite belgesine sahip tek kadın meclisi olan Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin başkanı olduğunu hatırlatan İmir, “Avcılar’da da aynı çalışmayı yapmak üzere kolları sıvadık. Avcılar Kent Konseyi Kadın Meclisi’ni kurup, çalışma ve yürütme kurullarını oluşturduk” dedi.
Kadın Meclisi olarak, kadına dair her konuda çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirten Nesrin İmir, Çanakkale Ayvacık depremlerinde zarar gören köyleri ziyaret edip yardım ulaştırmak gibi sosyal sorumluluk projelerine de imza attıklarını ifade etti. 



İmir sözlerine devamla, “Kadınlarımızı bilinçlendirmek, ekonomik hayata katmak ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla paneller, geziler düzenliyor, el emeklerini satarak kazanç elde etmelerine yardımcı oluyoruz. Çalışma alanımızı genişletmek ve daha çok kadına ulaşmak için her türlü desteğe ve fikre açığız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183