Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Iğdırlılar Derneği'nde Yeni Başkan: Cafer Yıldırım

2010 yılından beri hizmet veren Iğdırlılar Derneği’nin yeni başkanı Cafer Yıldırım oldu. Küçükçekmece Sefaköy’de bulunan Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği kongreye giderek yeni dönemde göreve yapacak başkanın ve yönetim kurulunu seçti. Geçmiş dönemde başkanlık yapan isimlerden Emirali Karaali, Abdulhadi Akmugan, Sinan Bayat, İmdat Atabey, Cafer Kılıç ve Celal Karaali kısa birer konuşma yaparak dernek hakkında değerlendirmeler yaptılar.

YILDIRIM: GÖREVDEN KAÇMADIK, KAÇMAYACAĞIZ

Emirali Karaali’inin Divan Başkanı, Muharrem Korkut Ve Ramazan Telçeken’in de yardımcı olarak görev yaptığı kongrede tek aday olarak seçime giren Cafer Yıldırım ise yaptığı kısa bir teşekkür konuşmasında özetle şunlara değindi: derneğimiz 2010 yılında hizmete başladı. Kurulduğu günden beri derneğin içinde ve yönetiminde bulundum. 14 yıl yönetim kurullarında görev yaptığım derneğimizin şimdide başkanlığını yapmak nasip oldu. Bu çok önemli ve onurlu bir görevdir. Öncelikle bana bu görevi layık gören yönetim kurulundaki arkadaşlara ve onaylayan siz üyelere çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yine elimden geleni yapacağım. Şimdiye kadar yönetim kurulu üyesi olarak başkanlarla birlikte çalıştım şimdi ise sıra sizlerde. Desteğinizle birlikte başkan olarak derneğimizin adını daha iyi yerlere taşımak ve Iğdır’a layık olmaya çalışacağız. Hep birlikte en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

ATABEY: BURASI DEMOKRATİK BİR DERNEKTİR

Dünya Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanı İmdat Atabey, “Derneğimizde bizden önce de bizden sonra da birçok başkan görev yaptı. Bu, Iğdırlılar Derneği’nin ne kadar demokratik bir dernek olduğunu gösterir. Kimi dernekler sadece tabeladır ancak burası üyelerinin ve başkanlarının ailelerinden, özel hayatlarından ve yeri geldiğinde cebinden de fedakarlıklar yaptığı demokratik bir dernektir, böyle kalmaya da devam edecektir” dedi.

AKMUGAN: CAFER KARDEŞİMİN VEFASINA KARŞILIK VERDİM

Derneğin önceki başkanlarından Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Abdulhadi Akmugan, “En az 2-3 yıl boyunca Cafer kardeşim burada derneğimizin başkanlığını yapacak. Bunun kadar mutluluk verici az şey var. Şimdi çorbayı beğendiniz mi dediler, ben de diyorum ki çorbayı beğendik ama en çok buraya bugün gelenleri beğendik. Allah hepsinden razı olsun. Cafer başkan da beni çağırdı ve geldim. Çünkü şunu biliyorum; hangi başkan zamanında Cafer kardeşimi çağırdıysa asker gibi gidip onların yanında hazır bulundu. Ben de bu yüzden bugün burada hazırım. Şimdiye kadar gösterdiği vefaya karşılık veriyorum” ifadelerini kullandı.

KARAALİ: BAŞARILAR DİLİYORUM

Önceki başkanlardan Emirali Karaali ise, “Ben de bir dönem derneğimizin başkanlığını yaptım. Şimdi Cafer Başkanımıza ve yeni yönetim kurulumuza ilimizi daha fazla tanıtmak için yapacakları faaliyetler için teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183