Öne Çıkanlar hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu kurs Elektronik ihale eğitimi Eyüpsultan Belediyesi Kıdem Tazminatı ve Elektronik İhale

Bu haber kez okundu.

IĞDIR VALİSİ ENVER ÜNLÜ OKUL İNŞAATLARINDA  İNCELEMEDE BULUNDU

  Vali Enver  Ünlü Milli Eğitim Müdürü Murat Aydoğdu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan ve beraberindekiler devlet yatırımı olan 24 Derslik Ortaokul İnşaatı ile 24 Derslik Anadolu Lisesi inşaatlarını inceledi. Vali Ünlü, okul alanını inceleyerek, inşaatın son durumu ile ilgili bilgi alarak inşaatların hızlandırılmasını istedi.




                
   Vali Ünlü ve beraberindekiler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan 24 Derslik TOBB Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını gezdi. Okul inşaatının 2018 yılında tamamlanması beklendiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183