Öne Çıkanlar CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Türkiye istanbul

Bu haber kez okundu.

Iğdır Protokolü Koçkıran Köyünde Bir Araya Geldi

 Köylü vatandaşlar tarafından protokol şerefine verilen kahvaltı programına çok sayıda davetli de katıldı. Etkinlikte konuşan Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman “Koçkıran köyümüz bizleri çok samimim bir şekilde misafir ettiler. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Koçkıranlı köylülerimiz her zaman devletlerinin yanında bayraklarına sevdalı bir duruş sergiliyorlar. Kendilerine bu duruşlarından ötürü de teşekkür ediyorum” dedi. Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras da vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada; “Bugün Koçkıran’da olduğumuz için oldukça mutluyuz.



Bu ağırlamada emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi 16 Nisan’da bir halkoylamasına gidiyoruz. Bu oylamada yapılacak olan sistem değişikliği ile inşallah ülkemiz çok daha iyi noktalara ulaşacak. Bunu görmek için de müneccim olmaya gerek yoktur. Tek gereken şey ülke ve dünya gündemini takip etmenizdir. Şunu iyi biliyorum ki bu köyden olup da Avrupa’nın önemli merkezlerinde hayatlarını sürdüren gurbetçi kardeşlerimiz var.



Onlarla belki her gün iletişim kuruyorsunuz. Sizlere tavsiyem o kardeşlerinize bulundukları ülkelerdeki hayır propagandalarını sormanızdır. Avrupa’da belli odaklar ülkemizin önünü açacak olan bu referandumda evet çıkacak diye korkudan ne yapacaklarını şaşırmış durumdadırlar. Çünkü bunlar her zaman sinsi siyasetlerle kendilerinden olmayan devletlere zulmederlerdi. Ama şimdi korkuları mantıklarının önüne geçtiği için açık açık dişlerini gösteriyorlar. Hollanda’da kardeşlerimize reva gördükleri zulüm bu korkularının ne denli boyutlara ulaştığını gösteriyor. İşte bu sebeple sizler referandum öncesi ellerinizi vicdanınıza koyarak bu kirli ve sinsi odakların, terör örgütlerinin değil 15 yıldır devlete hizmetkar olan bu milletin menfaati için gece demeden gündüz demeden çalışanların yanında tavır sergileyin ve 16 Nisan günü bu kirli odaklara evetlerinizle hadlerini bildirin.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183