Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi spor TBMM Özel Çocuklar İçin Güzel Çalışmalar

Bu haber kez okundu.

IĞDIR EMNİYETİNDEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Bahu Düğün salonunda Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliğe Iğdırlı bayanlar katıldı..

Etkinliğe katılan annelerin ve anne adaylarına tek tek karanfiller dağıtılarak anneler günleri kutlandı.

Programda konuşan Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik,”Tertiplediğimiz bu programa gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim.Öncelikle ülkemizin huzuru ve güvenliğini korumak ,sonsuza kadar sahip çıkmak için görevlerini yerine getirirken canlarından azizi bildikleri vatan millet, bayrak sevgisi uğruna feda eden ,şehitlerimiz ve gazilerimizin ,elleri öpülesi anne ve eşleri başta olmak üzere,Tüm annelere en derin saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.






Annelerimiz, yüreğinde sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan,yaşantımızdaki en güvenli sığınak ve sıcacık sevgisiyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, Aziz Milletimize yararlı hizmetlerinden dolayı gurur duyacakları

evlatlar olmak, annelerimize verilebilecek en büyük armağandır.Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi millet yapan değerlerin her birinin hayat bulmasında,yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır.Hayatın tüm güzelliklerine layık, dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren, bir ömür boyu süren karşılıksız sevginin sahibi, sonsuz şefkatin tükenmez kaynağı olan, başta Şehit ve Gazi Anneleri, Şehit ve Gazi Eşleri olmak üzere meslektaşlarımın değerli eşlerinin, aynı zamanda Iğdırlı Hanım Kardeşlerimiz olmak üzere bütün annelerimizin “Anneler Gününü” en içten duygularımla kutluyorum.”dedi.



Daha sonra Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman’ın annesi Azize Alpman’a çiçek vererek anneler gününü kutladılar. Iğdırlı bayanlar gönüllerince daha sonra oynadılar.Azerbaycan Halk oyunları ekipleri gösteri sundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183