Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız Farklı Diller

Bu haber kez okundu.

İÇiŞLERi BAKANLIĞI  HARAM OLSUN

 Bizim Beylikdüzü Vakfı tarafından gerçekleştirilen4 bin kişi katılırken, ikinci salon açılarak misafirler mağdur edilmedi. Konuklarıyla bizzat ilgilenen Vakıf Başkanı Halis Kahriman, gecede yaptığı konuşmada vakıf faaliyetlerini anlatırken, hedeflerini de açıkladı. Kahriman, burs sayısını arttırmanın birincil hedefleri olduğunu ifade ederken, yeni projelerle ilgili de çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Vakıfın düzenlediği gecede sadece anayasa konuşulmadı. Gazeteci yazarlar İlhami Çalışkan ve Mahmut Övür, referanduma ilişkin soruları yanıtlarken, down sendromlu Şule İnan’ın keman dinletisi adeta büyüledi.
Sizinle gurur duyuyoruz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu, Beylikdüzü’nde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman Soylu’nun Güneydoğu gezilerinden bir anı anlatt, “Sayın Bakanım, Beylikdüzü sizinle gurur duyuyor. Sayın Bakan 1 buçuk ay önce Ağrı’ya gitti. Orada 10 tane şehidimiz vardı. Kendisi orada Ağrı Valisi ile bir araya geldi. Vali Bey dedi ki, “Sayın Bakan zırhlı araçlarımız hazır, buyurun teftişe çıkalım.” Vali’nin bu isteğine karşılık Bakan Soylu, “Ben burada 10 tane şehit vermişim. Ne zırhlı aracı. Askerlerimizden aldığımız cesaretimizle, yüreğimizle giderim” demişti. İşte Türkiye’nin böyle güçlü ve kararlı bir bakanı vardır.”
Hedefimiz 250 öğrenci 
Vakıf faaliyet ve hedeflerini de anlatan Kahriman, “Din, dil, renk ayrımı yapmadan vakfımızda herkese kucak açtık. 135 öğrenciye burs verdik, 2 bin 500 aileye ekonomik yardımda bulunduk. Ama Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yeter mi, yetmez, Ama Allah nasip ederse 2018 de en az 250 öğrenciye burs vereceğiz” ifadeleriyle burs sayısını arttırmak istediklerini söyledi. 
Bizi terbiye etmeye çalıştılar
Trabzon’da katıldığı bir toplantı nedeniyle rötarlı olarak gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine karşı ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Soylu konuşmasının başında ‘Bizi terbiye etmeye çalıştılar’ diyerek Avrupa ve Amerika’ya yüklendi. Bakan Soylu tarihten örnekler vererek, “Bu millete patron atamaya çalışanları mağlup etmek için evet diyeceğiz” dedi. Türkiye’yi sürekli olarak operasyonlar çekip terbiye etmeye çalışanlar olduğunun altını da çizen Soylu, “Bizi etnik kökenlerimizi kullanarak, mezheple- rimizi kullanarak terbiye etmeye çalıştılar. Rahmetli Özal’a,  Erbakan’a, Menderes’e neler yaptılar? İtibarsızlaştırmaya çalıştılar. Biz bunların hepsini yaşadık. Bizi bunlarla terbiye etmeye çalıştılar. Bizi 60 darbesiyle, 80 darbesiyle, 28 Şubat’la, Gezi Olayları ile 17-25 Aralık darbeleriyle terbiye etmeye çalıştılar. Yetmedi bir meczubun talimatıyla 15 Temmuz gecesi milletimizin üzerine ölüm yağdırarak bizi terbiye etmeye çalıştılar. Bir gün yargıtayı, bir gün danıştayı, bir gün boyalı basınlarla milletimizin değerlerine hakaret eden, çıkarlarından başka hiçbir şey görmeyen medya baronlarını başımıza patron yapmaya çalıştılar” değerlindermesinde bulundu. 
Karlofça’dan beri en güçlü dönemdeyiz 
Bakan Soylu, son 300 yılda en güçlü dönemde olunduğunu ifade ederken, “ Onlar milletimizi birbirine düşürdü bizim kaybetmemizi istedi. Ama artık 1699 Karlofça’dan beri son 300 yılın en güçlü dönemindeyiz. Adımlarımızı kısa ve  tedirgin değil güçlü, kararlı attığımız bir dönemin içindeyiz. Biz o bize parmak sallayan batılılara benzemeyiz. Biz anne babalarını yaşlanınca huzurevine gönderenlere benzemeyiz. Biz komşularımıza sırt çevirmeyiz. 15 Temmuz gecesi bakın hepimiz yanıldık dimi? Gençlerimiz acaba ülkelerine sahip çıkacak mı dedik? Ama gençlerimizin yüreğindeki vatan sevgisini unuttuk. Mardin’de Kızıltepe’de ayyıldızlı bayraklarla bizi karşılayanlara da bunları anlattık. Biz bu ülkeyi böldürmeyiz merak etmeyin dediler. Şimdi yarınlara bir bütün olarak gidiyoruz” şeklinde konuştu. 
İçişleri Bakanlığı haram olsun 
Terör örgütüne katılımın önüne geçtuiklerini ifade eden Bakan Soylu, genç kızların dağda tecavüze maruz kaldıklarını ifade ederken, “Hepinizden özür diliyorum ancak bunları ifade etmeliyim. O dağdaki iğrenç adamlar o 14 – 15 yaşındaki genç kızlarımızın bazılarına pantolon, bazıların etek giydirerek karşılarına alıyorlar. Sonra da o kızlarımıza iğrenç şeyler yaparak, hayatlarını karartıyorlar. Ben sizin bir kardeşinizim, sizlerin huzurunda söz veriyorum o kızlardan bir tanesi daha dağa çıkarsa Allah bana içişleri bakanlığını haram etsin” 
Sandıkları patlatın 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan Soylu, “Keşke gecenin bu saatinde buraya Kılıçdaroğlu gelseydi” diyerek CHP Liderini tiye aldı. Kılıçdaroğlu’nun yalan söylediğini ve samimi olmadığını anlatan Soylu, “Erdoğan’ın dediği gibi buna 5 tane keçi versen 5 keçiyi de kaybeder. Ama bir vatandaş dedi ki keçi kendini kaybetmez de bu kendini çoktan kaybetmiş. Bunların ömürleri hep böyle geçti. Şu anne ilkokul mezunudur, oy kullanması doğru değildir dediler. Bunlar ister ki profesörler oy versin bizi de onlar yönetsin. Siz yönetemezsiniz, siz kimsiniz dediler. Siz ne yapacaksınız? Bunlara inat sandığa gideceksiniz, sandıkları patlatacak, evet oylarını patlatacak Beylikdüzü’nün ve Türkiye’nin gücünü göstereceksiniz” dedi. 
Rotara rağmen beklediler
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 3 saat rötarlı gelmesine rağmen bekleyen konuklar, Bakan ile bol bol fotoğraf çektirdiler. Kimseyi geri çevirmeyen, fotoğraf çektiren ve imza dağıtan Bakan Soylu, gördüğü ilgi karşısısın da şaşkınlığını gizleyemezken, “Bu ruh 16 Nisan’da o sandıktan eveti çıkartacak” ifadelerini kullandı. 
Düzenlenen geceye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, AK Parti İstanbul Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Bozdağ, AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Rukiye Doğruyol çok sayıda STK temsilcisi ve işadamı katıldı. 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183