Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

‘HİJYENDE MÜKEMMELLİK’ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ta yer alan işletmelerin hijyen güvenliğinin sağlanması ve işletmelerin hijyen kalitesini artırmak adına yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Daha önce bir çok proje kapsamında profesyonellik yolunda adımlar atan Beşiktaş Belediyesi, bugünde ilçedeki işletmelerin hijyen kalitelerini artırmak ve hijyende sürekliliği sağlamak amacıyla Eczacıbaşı Profesyonel işbirliğiyle ‘Hijyende Mükemmellik’ protokolü imzaladı.

Belediye binasında gerçekleşen protokol törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu da katıldı.


Törende Beşiktaşlıların hizmet kalitelerini artırmak için yaptıkları çalışmalardan söz eden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Bu imzaladığımız projeyle birlikte denetim ve koruma aşamalarıyla işletmelerde kusursuz hijyen sağlanması amacıyla Eczacıbaşı Profesyonel Akademi Denetimiyle beraber işletmeler Hijyende Mükemmellik sertifikası alacaklar. Çevre Müdürlüğümüzle yaptığımız çalışmalarda özellikle geri dönüşüm ve atık konusunda Türkiye birincisi konumundayız. Bizim bu protokolleri imzalamamızda ki amaç vatandaşlarımıza kaliteli hizmet verebilmektir” dedi.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183