Öne Çıkanlar Gökhan Yüksel Trafik ve İlk Yardım Eğitimi KİT Komisyonu Ekrem İmamoğlu kent yaşam gazetesi

Bu haber kez okundu.

“Heyecan duyduğumuz işlerde başarılı oluruz”

 Piri Reis Üniversitesi 2017-2018 akademik yılı açılış töreni, Deniz Kampüsü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yanı sıra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Galip Zerey, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salih Özpak, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızırreis Deniz, IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Metin Kalkavan, Türk Deniz Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Süalp Ömer Ürkmez ve diğer devlet yetkilileri ile protokol erkanı, Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeleri akademisyenleri , çok sayıda öğrenci ve öğrenci velis katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, “Üniversitemizde 3 fakülte, 1 denizcilik meslek yüksekokulu ve 2 enstitü ile eğitim yapıyoruz. Piri Reis Üniversitesi denizciliğe odaklanan bir tema üniversitesidir. Görev yapan 195 akademisyenimize, 97 idari personelimize ve taşeron olarak hizmet aldığımız kişilere, Türk Deniz Eğitim Vakfı’na, Deniz Ticaret Odası’na ve denizcilik camiasına çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN YAZICI: DÜNDEN DAHA HIZLI OLMAK ZORUNDASINIZ

Tuzla Belediye Başkan Dr. Şadi Yazıcı ise konuşmasında şunları söyledi:

“Tuzlamıza değer katan bu üniversitemizi bir demirbaş olarak görüyoruz ve her zaman içinizden biri olarak da mutluluk duyacağım. Spesifik bir üniversite olan Piri Reis Üniversitesi 76 vakıf üniversitesi arasında bize ilham kaynağı olmuştur. Biz marina yaptık ama siz üniversite kurdunuz. Üniversite kurmanın zor ama keyifli olduğunu biliyoruz. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim. Dünya çapında bir denizci yetiştirmek için iyinin iyisini hedeflemek lazım. Mesleğimizi daha iyi noktaya getirmek gerekiyor. Dünya çok hızlı ilerliyor. Dünden daha hızlı olmak zorundasınız. Sevgi ve heyecan olmayan hiç bir iş başarıya ulaşamaz. Heyecan duyduğumuz işlerde başarılı oluruz. Mesleğimizi sevmiyorsak başarılı olamayız. Sürekli öğrenerek dolu dolu bir eğitim hayatı diliyorum.”

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183