Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

HAZİNEDAR KONYA’DA HAYIR OYU İSTEDİ

 Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandum çalışmaları kapsamında Konya'ya gitti. Gedavet Parkı'nda Konyalı vatandaşlara hitap eden Hazinedar, getirilmek istenen yeni sistemin Türkiye'yi uçuruma sürükleyeceğini belirterek Konyalılardan hayır oyu vermelerini istedi. 

‘2010’DAKİ EVET 15 TEMMUZ’U GETİRDİ’
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, ülke üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek, ‘’Bundan 10 yıl önce Türkiye’de iktidar eliyle TSK’ya bir operasyon başlatıldı. Bunun adını da Ergenekon koydular. Biz ‘bu milli ordumuza, milli varlığımıza bir saldırıdır, buna karşı durmak gerekir’ dedik, dediler ki ‘biz askeri vesayetleri kaldıracağız’. Sonra, ‘bu yetmez bir de balyoz vuracağız’ dediler. Bunlar yetmedi ondan sonra da ‘yargı vesayeti var’ diyerek yargıya karşı bir operasyona giriştiler. Aziz milletimizin önüne ‘vesayetleri kaldıracağız’ diyerek 2010 referandumunu getirdiler. Bu 2010 referandumunda ‘evet’ dendi ve sonu 15 Temmuz darbe girişimi olmadı mı? ‘Aldatıldım’ diyen bir Cumhurbaşkanı ile yönetilmiyor muyuz? Ama milletin seçtiği bir Cumhurbaşkanı var karşımız da oy versek te vermesek te bunu kabul etmek zorundayız. OHAL şartlarında bir referanduma gidiyoruz. OHAL’in sağladığı imkanların çok daha fazlasını bu referandum iktidara sağlayacak ve sonra tek adam düzenine geçilecek‘’ dedi. 



AK PARTİLİLERE HAYIR PİLAVI İKRAM EDİLDİ

Getirilmek istenen başkanlık sistemini belediye başkanlığı ile kıyaslayanlar olduğunu belirten Hazinedar, “Belediye başkanı olarak belediye meclisiyle verdiğim bütün kararlar kaymakamlığın onayına gidiyor, yetmiyor büyükşehrin onayına gidiyor, yetmiyor İçişleri Bakanlığı’nın onayına gidiyor. Bizi İçişleri Bakanlığı denetliyor, bizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı denetliyor, Sağlık Bakanlığı denetliyor, Başbakanlık Denetleme Kurulu denetliyor, Başbakanlık Etik Kurulu denetliyor, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu denetliyor, yetmiyor savcılık, adliye ve Danıştay denetliyor. Bugün başkanlık sistemiyle birlikte milletin önüne getirilmek istenen sistemle, sırf başkanlık kelimesinin millette rahatsızlık yarattığını gördükleri için uydurdukları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile belediye başkanlığı sisteminin hiçbir alakası yoktur” diye konuştu.



iktidarın Türkiye’de bir aldatmacayla basını her tarafı kullanarak istikrardan ve ekonomik büyümeden bahsettiğini söyleyen Hazinedar, “Bakın 2 bin 500 lira olan dolar ne kadar süre içerisinde 3 bin 600-3 bin 700 seviyelerine geldi. Cumhuriyet tarihinin devletin rakamlarıyla söylüyorum, en düşük büyüme oranlarıdır son beş yıldaki oranları. Buna inanmayanlar TÜİK ve Dünya Bankası verilerine baksınlar. Sevgili Konyalılar hem Cumhuriyetimizin hem de Atatürk’ün değerleri için tek bir kişiye bu yetkiyi vermeyelim. Bu yolculuğumuz hayırlı yolculuktur. Sizler de bir arkadaşınızı, bir kardeşinizi daha ikna ederek bu hayır yolculuğumuzu büyütün ve tüm yetkileri tek bir kişiye bırakmayalım’’ dedi.
Mitingin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Konyalılara ve evet propagandası yapan AK Partililere hayır pilavı ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183