Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Hançerli, Avcılar’da ustalık dönemi için hazır

Avcılar’da 2019 yılında göreve gelmesiyle birlikte ilçeye önemli kazanımlar elde ettiren Belediye Başkanı Turan Hançerli, 2024’te ustalık dönemi için aday adaylığını CHP Avcılar İlçe Başkanlığı’nda açıkladı.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 2024 yılı yerel seçimlerinde Avcılar Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yapmak için CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'na gitti. Kendisini destekleyen Avcılarlı vatandaşlar ile birlikte binaya gelen Hançerli, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas ile görüşerek adaylık başvuru dosyasını verdi. Görüşme sonrası bir davet salonunda vatandaşlar ile buluşan Başkan Hançerli, yönetimi döneminde yapılan yatırım ve faaliyetleri anlattı. Vatandaşların Hançerli'ye ilgisi yoğun olurken, açıklama sonrası İlçe Başkanı Erdal Nas, Hançerli'ye aday adaylığı başvurusunun alındığı belgesini vererek fotoğraf çekildi.

HANÇERLİ: 20 BİN KONUT YENİLENDİ

20 bin konutu yenilediklerini ifade eden Hançerli, "Avcılar'ın en büyük üç meselesinden biri kentsel dönüşüm, dayanıklı, güvenli Avcılar'ı inşa etmek, ikincisi belediyenin ekonomik problemleri, üçüncüsü de Yeşilkent ve Tahtakale mahallelerinde imarın olmaması olarak sayılıyordu. Bugün çok şükür karşınıza dimdik, yüzüm ak bir şekilde çıkıyorum. Bu üç sorunun üçünü de çözdük. Avcılar'ı önümüzdeki dönemde şahlandıracağız" dedi.

"BUGÜN KARŞINIZA YÜZÜM AK BİR ŞEKİLDE ÇIKIYORUM"

Başvuru sonrası açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Yaklaşık 5 yıldır Avcılar'a hizmet ediyorum. Bu 5 yıllık süreç içerisinde neler yaşamadık ki. 2019'da seçilmemize müteakip eylül ayında 5.8 Silivri depremi ile depremi tekrar hatırladık. Avcılar'da deprem 1999 yılında yaşanmış ve Avcılar büyük hasar görmüştü. Avcılar'da yaşayanlar deprem korkusu ile fırsatı bulanlar taşınmış, olanak bulamayanlar da taşınmak için olanak ve koşul aramışlardı. 2019 yılına geldiğimizde, seçildiğimizde Avcılar'ın en büyük üç meselesinden biri kentsel dönüşüm, dayanıklı, güvenli Avcılar'ı inşa etmek, ikincisi belediyenin ekonomik problemleri, üçüncüsü de Yeşilkent ve Tahtakale mahallelerinde imarın olmaması olarak sayılıyordu. Bugün çok şükür karşınıza dimdik, yüzüm ak bir şekilde çıkıyorum. Bu üç sorunun üçünü de çözdük. Çalışanlarına maaş ödeyememekten çalışma arkadaşlarına bir kuruş borcu olmayan, yatırım yapan bir belediye haline geldik. Büyük bir gururla, heyecanla, coşkuyla ifade etmek isterim ki Tahtakale'de imar sorunu çözüldü. Ruhsat veriyorum. Yeni, dayanıklı ve güvenli binalar yapılıyor. Eskileri, tehlikelileri yıkılıyor. 40 yıllık neredeyse 120 bin nüfuslu Yeşilkent Mahallemizin imarı tamam" diye konuştu. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183