Öne Çıkanlar CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Türkiye haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

HAMARAT ELLERİN SERGİSİ ÖZGECAN ASLAN KÜLTÜR MERKEZİNDE AÇILDI

 Kadınların en güzel el emeği göz nuru ürünleri Özgecan Aslan Kültür Merkezi’nde sergilenmeye başladı. El Emeği Sergisi, Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür-sanat kursları kapsamında tecrübeli eğitmenlerden ders alan kadınların titizlikle ortaya çıkardığı ürünleri içeriyor.
 


Mefruşat, el nakışı, iğne oyası, tel kırma ve örgü bebek amigurumi derslerinin sonunda şahane bir serge ortaya çıktı. Serginin açılışına kursiyerler, vatandaşlar Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Ebru Çevik ve Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Ünver katıldı. Ünver, “Kadınlara yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Herkesin emeğini kutluyorum.” dedi.



Çevik ve Ünver, birbirinden güzel ürünlerin ortaya çıkmasını sağlayan hocalar Betül Yayger, Hatice Uyanık, Elif Eren ve Filiz Ören’e teşekkür çiçeği takdim etti. Sergi 19 Mayıs tarihine kadar açık kalarak sanatseverleri ağırlayacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183