Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz Next Level Tera esenyurt belediyesi FETÖ

Bu haber kez okundu.

Güzelleşmek için sağlığınızı tehlikeye atmayın!

 Bilinçsizce satın alınan kozmetik ürünleri sağlığımızı tehdit ediyor. Cildimize birebir temas eden bu ürünler konusunda seçici olmak, ileri yaşlarda yaşanabilecek sağlık problemlerini önlememize fayda sağlayabilir.

 

Uzmanlar uyarıyor

Medyada sıklıkla yer alan uzman görüşlerini derleyen Medya Takip Merkezi’nin verilerine göre merdiven altı kozmetik ürünler, alerji, tahriş, hormonal bozukluk gibi rahatsızlıklara yol açmanın yanı sıra kansere de davetiye çıkartıyor. Bir diğer yan etkisi olarak karşımıza çıkan akne ise, cildin fazla yağ üretmesi ve gözeneklerin içine dolarak tıkanması ile oluşuyor.

 

Kozmetik ürünlerin zararlarını en aza indirmek ise, bilinçli satın almadan geçiyor. Cildimizi emanet ettiğimiz kozmetik ürünleri alırken taviz vermemek, içerisinde zararlı madde bulunan ürünlerden kaçınmak ve doğal olanları tercih etmek gerekiyor.

 

Uzmanların önemle uyardıkları bir diğer konu ise cilt temizliği. Ciltte yaşanabilecek sağlık sorunlarını en aza indirmek için, gece makyajla uyumamak, temizleme sütü veya gül suyu ile düzenli temizlemek gerekiyor.

 

MTM’nin konuyla ilgili yaptığı medya araştırmasına göre, Ocak ayından bu yana kozmetik ürünlerinin zararları yazılı, görsel basın ve internet medyasında toplamda 4 bin 519 habere konu oldu.

 

Ayrıntılı bilgi için;

MTM Medya Takip Merkezi      +90 212 442 30 00                               

Melike Kuş       Kurumsal İletişim/Sosyal Medya Uzmanı                               [email protected]

MTM Hakkında:

İstanbul Avrupa Yakası’ndaki merkezinin yanı sıra, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Samsun, Adana, Gaziantep şehirlerinde 9, Almanya’da ve Azerbaycan’da birer olmak üzere toplam 11 noktada temsil edilen Medya Takip Merkezi (MTM), takip ettiği 4 bini aşkın yayın ve 150 çalışanıyla Türkiye’nin önde gelen medya takip kuruluşlarındandır. İstanbul’da, 1999 yılında kurulan MTM, ilk şubesini 2006 yılında Ankara’da faaliyete geçirmiştir. Kısa sürede Türkiye’de medya takip sektörünün lokomotifi haline gelen kuruluş, aynı yıl Almanya’da açtığı temsilciliği ile faaliyetlerini yurtdışına taşımıştır. 2013 yılında, Azerbaycan’ın ilk medya takip şirketini faaliyete sokan MTM, klasik ve dijital medya takibinin yanı sıra, Medya Bilgi Rehberi, Etkinlik Takvimi ve Online TV Arşivi gibi servisleri ile de sektörde öne çıkmaktadır. Uluslararası platformda büyümeyi, hedefleri arasında tutan ve çalışmalarını bu yönde sürdüren MTM, tam üyesi olduğu AMEC ( İletişim Ölçme ve Değerlendirme Uluslararası Birliği) ve FIBEP (Uluslararası Medya Takip Şirketleri Federasyonu)gibi uluslararası kuruluşlar ve üyeleri ile global anlamda işbirliğini günden güne geliştirmektedir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183