Öne Çıkanlar ak parti Kartal Belediyesi hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

Gökhan Yüksel Çalışanların Yeni Yılını Kutladı

 Yeni yıl dolayısıyla Kartal Belediyesi Hizmet Binasında düzenlenen etkinlikte belediye personeli ile bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. Birbirinden eğlenceli şarkılarla renklenen etkinlikte belediye çalışanları, kendilerini müziğin ritmine kaptırarak doyasıya eğlendi.

BELEDİYENİN KAHRAMANLARI

Etkinlikte mesai arkadaşları ile bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ‘’Belediyenin kahramanlarıyla bir arada olmak keyifli. 2020 yılına girerken bir arada olmak istedik.Yeni yıl gelmeden bir araya gelmek, aile olduğumuzu hatırlamak güzel ve keyifli. Ben inanıyorum ki 2020 yılı daha çok güzelliklere ev sahipliği yapacağız.Bu güzellikleri yaratacak olan ekiple birlikte olmak da ayrıca mutluluk ve gurur verici. Sizler Kartal’a dair attığınız her adımda, her gönül aldığınızda bu aile büyüyecek. Kartal Belediyesi ailesi sevgisini ve anlayışını Kartallılara ulaştıracak. Sizlerle gurur duyuyorum.Yakın zamanda bir araştırma şirketinin yapmış olduğu sonuçlara göre iyi bir noktada Kartal Belediyesi. Tabii Kartal Belediyesi’nin bu iyi noktaya gelmesinde siz tüm ekibimin katkıları ve çalışmaları var. O yüzden sizlere sonsuz teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Elbette yeterli mi? Hizmette sınır yok. Elimizden geldiğince organize olmaya devam edip, aksayan yönlerimizi iyileştirip, ekip ve arkadaş olma duygusunu artırıp hizmet etmenin vermiş olduğu duyguya erişebilirsek, bizden yardım isteyenlerin yardımına koşabilirsek, düzeni sağlayabilirsek bizden daha keyiflisi olmaz. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz. Bu duyguyu kaybetmeyin benim kocaman ailem. Hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.

KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183