Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

FUTBOL TEKNİK DİREKTÖRLERİ SEZON ÖNCESİ TOPLANTI

 Futbol'da İstanbulun en başarılı ilçesi olan Küçükçekmece ilçesi Futbol Teknik Direktörleri yeni futbol sezon öncesi toplantı gerçekleştirdiler.

Küçükçekmece ´de farklı liglerde mücadele eden futbol kulüplerinin Teknik Direktörleri yeni sezon planlaması için bir toplantı gerçekleştirdi. Yeni sezonda kulüplerin yapacakları çalışmalar ve planlamalar ile birlikte kulüp antrenörlerin görüşlerinin alındığı toplantıda Küçükçekmece futbolu ve daha fazla gence spor yaptırılması için yeni yapılanmalar yapılması kararlaştırıldı.






Teknik Direktörler adına açıklama yapan Cem Koçman, toplantının bir ön toplantı olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde tüm Teknik Direktörlerimiz le sık sık toplantılar yaparak yol haritalarımızı ortaya koyacağız. Bizim beklentimiz kulüplerimizin daha fazla gence spor yaptırmaları. Bu noktada biz de bugüne kadar her konuda destek veren Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyoruz, İstanbul ve Türkiye'de önemli bir yerdeyiz. Bir marka ilçe olma yolunda ilerliyoruz, ilçemizdeki değerli antrenörlerimizin gayretleriyle oluyor. Biz büyük bir aileyiz. Futbol desteğimiz artarak devam edecek. Başarı çıtasını birlikte daha da yükselteceğiz "dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183