Öne Çıkanlar Türkiye FETÖ Next Level Tera Çebi İstoçspor

Bu haber kez okundu.

FATİH'TE SEÇİM HAZIRLIKLARI: CHP Adayı Mahir Polat, İlgiyle Karşılanıyor

Yaklaşan yerel seçimler, adayların programlarını hızlandırdı. Fatih Belediye Başkan Adayı Mahir Polat da 31 Mart öncesi Fatih’in tüm sokaklarını, esnaflarını, muhtarlarını ve derneklerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Polat, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla birlikte Fatih Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Okulu’nu ziyaret etti. Dilek İmamoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette okul yöneticileriyle yapılan görüşmenin ardından çocuklarla bir araya gelindi. Polat ve İmamoğlu, sınıflarını ziyaret ettikleri çocuklar tarafından büyük bir neşeyle karşılandı.

Mahalle ve esnaf ziyaretlerinin bugünkü adresi ise Derviş Ali Mahallesi’ydi. Fatih’in en eski ve yerleşik mahallelerinden biri olan Derviş Ali’de esnafın ilgisiyle karşılaşan Polat, Fatih’in süregiden sorunlarını esnaftan dinledi. Çeşitli çözüm önerileri ve projelerini de esnaflarla paylaştı.

NİŞANCA ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ

Polat’ın Fatih’te ‘Sıkılmadık el bırakmayacağız’ hedefiyle seçim çalışmalarının bir diğer durağı da Nişanca Mahallesi’nde bulunan Katip Kasım Cami ve Molla Taşı Cami Sokağı esnafı oldu. Gezi sırasında esnaflar başta olmak üzere, Fatih’li genç, yaşlı, çocuk ve annelerinin sıcak sohbetleri ile destek verdiği Polat, Fatihli yurttaşlardan seçimlerde destek istedi.

FATİHLİ ÇOCUKLARIN ‘MAHİR BAŞKANI’

Fatih Nişanca’da esnafın sorunlarını da dinleyen Polat, ‘İstanbul’un kalbi Fatih’te esnafımızın iş hayatını canlandıracak projelerimiz hazır. Esnafımızı her şeyden önce sağlıklı bir çevreye kavuşturarak, yaşam kalitesinin yükselmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız’ dedi. Çocukların ‘Mahir başkan’ diye seslendiği Polat, onların sorunlarını ve kendisinden isteklerini dinledi. Başkan olarak seçilirse, Fatihli çocukların kendilerini güvende ve mutlu hissedeceği projeleri hayata geçireceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183