Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberdesiniz GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Eyüplü öğrencilerden Kutlu Doğum Haftası’na özel etkinlik

 Eyüplü öğrencilerden Kutlu Doğum Haftası’na özel etkinlik

Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Memiş, İMKB Ticaret Meslek Lisesi’nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı.

 

Etkinlikte ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ardından ise Kutlu Doğum Haftası ile ilgili slayt gösterisi yapıldı, şiirler ve ilahiler okundu. Eyüp Müftüsü Muammer Ayan ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü’nün de katıldığı etkinlikte, Kutlu Doğum Haftası’nın anlamı ve İslam Alemi için önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı. Etkinlikte çok sayıda öğrenci ve diğer okulların yöneticileri ile öğretmenleri hazır bulundu. Etkinlik sonunda ise Eyüp Müftülüğü tarafından hazırlanan 40 Hadis, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku kitapçıkları ile gül dağıtıldı. Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183