Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb

Bu haber kez okundu.

Eyüp'ün Ensar-ı Çınarları’na bayram ziyareti

 Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Başkan Remzi Aydın'ın önderliğinde hayata geçirilen ve tüm belediyelere örnek teşkil edecek Ensar-ı Çınar adlı sosyal proje kapsamında ilçede tek başına yaşayan yaşlılara bayram ziyareti gerçekleştirildi. Ekipler ilçedeki yaşlı vatandaşlarla tek tek bayramlaşırken, yalnız olmadıkları ve Eyüp Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğu mesajını verdiler.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Eyüp’te Ensar olmanın bilinciyle bayram günleri dışında da gece gündüz demeden hizmet vermeye devam ediyor. Ensar-ı Çınar” projesi kapsamında, Eyüp'te yanlız yaşayan yaşlılar her ay düzenli olarak ziyaret ediliyor, talep ve ihtiyaçları karşılanıyor. Aynı zamanda Ensar-ı Çınarlar’a evlerinde bakım hizmeti de veriyor. Her 15 günde bir ise yaşlı vatandaşlar telefonla aranarak kontrol ediliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183