Öne Çıkanlar Stuttgart Ares Mehmet Deniz vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı 3G

Bu haber kez okundu.

Eyüp Belediyesi’nden vefa örneği

 Öğretmenler günü sebebiyle hazırlanan program Simurglu öğrencilerin öğretmenleri için hazırladığı koro ile başladı. Program tamamını öğrencilerin hazırladığı iki skeçlik veli toplantısı ve sınıfta ders ortamını anlatan tiyatro ile devam etti. Öğretmenler günü konseptiyle hazırlanan programda, Tunceli’de terör örgütü PKK tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz’ın öğrencilerinin kabrinin ziyaretini anlatan video gösterildi.



‘KLASİK BİR BAŞKAN DEĞİL’

Programda konuşan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak, Gençlerin ve çocukların Başkana olan ilgisini kendisini etkilediğini ve eğitim konusunda Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın klasik bir başkan olmadığını söyledi. Öğretmenler günü için hazırlanan programda Remzi Aydın’a birde sürpriz yapıldı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Irmak, Başkan Remzi Aydın’a “Eyüp Silahtarağa ilkokul diploma kayıt defteri” hediye etti.


‘ÖRNEK ALINAN BELEDİYE OLDUK’

Remzi Aydın kendisine verilen hediye karşısında çok duygulandığını ifade ederek programda yaptığı konuşmada, “Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz çok başarılı bulduğumuz, gözbebeğimiz müdürlüklerimizden bir tanesidir. Başlangıçta çocuklara ve gençlere özel önem vereceğiz, onları önceleyeceğiz, insan odaklı olacağız, belediyecilik anlayışımız öyle olacak demiştik. Bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu ve zevkini yaşıyorum. Üç buçuk yılda çok güzel şeyler yaptık, adeta dipten zirveye taşıdık, ödüller aldık projelerimizle. Bugün binlerle ifade edilen çocuklarımızı ve gençlerimizi donatıyoruz. Yüzden fazla yaklaşık 130 eğitmenimiz var. Örnek alınan, takip edilen ve izlenen bir belediye olduk eğitim konusunda” dedi.


Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183