Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! ibb 18 mart pişman olacaksınız PKK

Bu haber kez okundu.

Eyüp Belediyesi'nden Basın Açıklaması

 Eyüp Belediyesi, FETÖ’nün hain darbe girişiminin ardından çalışan 20 kişi ile ilgili soruşturma başlatmış, açığa almış ve uzaklaştırmıştır. Belediye Başkanı Remzi Aydın, hain darbe girişiminde, darbecilerle bizzat mücadele içine girmiş bir 15 Temmuz kahramanıdır.

Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, kişiliği ve geçmişiyle mümtaz bir dava adamıdır. Geçmişinden bugüne kadar FETÖ ve benzeri terör örgütleriyle mücadele etmiş, belediyemizde FETÖ ve artıklarının temizlenmesi konusunda üstün bir çabanın içinde olmuştur.

Basın Danışmanı Ali Yiğit de hayatının her döneminde tüm terör örgütleriyle ciddi bir mücadele içinde olmuş, gazetecilik geçmişiyle de bunu ortaya koymuş bir arkadaşımızdır.

Sosyal paylaşım sitelerindeki bazı etkileşimlerinin “Beğeni” olarak lanse edilmesi, bu mecraları bilenler tarafından “Maksatlı ve ön yargılı” olarak değerlendirilmektedir.

Bilindiği üzere Twitter, daha önce “Favorite” olarak bilinen uygulamasını 2015 Kasım ayından itibaren “Like” şeklinde değiştirmiştir. Bu tarihten önce yapılan “Favlama”lar ise, karşı görüşteki kişileri takip etmek amacıyla yapılan bir uygulamadır. Dolayısıyla karşıt görüşteki bazı paylaşımları “Favlamak” bu görüşleri onaylamak anlamına gelmemektedir. Bu tamamen takip ve izleme amaçlıdır.

FETÖ ile ciddi bir mücadele yürüten Eyüp Belediyesi’nde, bu çalışmaları gölgelemek amacıyla yapılan maksatlı ve ön yargılı haber çalışmaları hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183