Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

Eyüp Belediyesi'nden Babalar Günü'ne özel kutlama

 Eyüp Belediyesi Babalar Günü'nde yine anlamlı bir projeye imza attı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Babalar Günü'nde, ilçede tek başına yaşayan erkek yaşlıları unutmayarak evlerini ziyaret ettiler. Ekipler Babalar Günü'nü kutladıkları vatandaşlara Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın selamlarını ileterek hediyeler verdiler.

Eyüp Belediyesi, diğer tüm belediyelere örnek teşkil edecek bir sosyal projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Remzi Aydın'ın önderliğinde, Ensar olmanın bilinciyle gece gündüz demeden hizmet veren Eyüp Belediyesi yine çok anlamlı bir projeye imza attı.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Ensar-ı Çınar” projesi kapsamında, Eyüp'te yanlız yaşayan yaşlılar her ay düzenli olarak ziyaret ediliyor, talep ve ihtiyaçları karşılanıyor. Her 15 günde bir ise yaşlı vatandaşlar telefonla aranarak kontrol ediliyor.

BABALAR GÜNÜ ZİYARETLERİ YAPTILAR

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri yine bu proje kapsamında ilçede yanlız yaşayan erkek yaşlılara Babalar Günü ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde ekipler yaşlılara Başkan Remzi Aydın'ın selamları ileterek hediyeler verdiler. Bu tür özel günlerde yapılan ziyaretler geleneksel hale getirilerek her sene gerçekleştirilecek.

BAŞKAN AYDIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Bu arada Başkan Remzi Aydın, bir mesaj yayımlayarak tüm Eyüplü babaların “Babalar Günü”nü kutladı. Başkan Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi; “Baba, en zor şartlarda sığınabileceğimiz yegane limandır. Tüm babaların bu özel gününü kutlarım”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183