Öne Çıkanlar Son dakika belediye FLAŞ HABER Önder Küçük Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç

Bu haber kez okundu.

EV KAZALARINA TEDBİR İÇİN BELEDİYEDEN İLK YARDIM EĞİTİMLERİ

 

Türkiye’de kazaların %54’ü  gündelik yaşamda evlerde oluşan yaralanma vakalarından kaynaklanıyor. Kazalar nedeniyle gerçekleşen ölümlerin %25’i ise evlerde meydana geliyor. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından öncelikli olarak ev kadınlarını bilinçlendirmeye yönelik düzenlenen  “Ev Kazaları ve İlk Yardım Eğitimi” ne talep eden tüm vatandaşlar katılabiliyor.



Herkesin hayatında oluşabilecek tüm kazalara karşı (düşme, çarpma, burkulma, yaralanma, kırılma, zehirlenme, elektrik çarpması, donma, bayılma, hayvan ısırıkları, yanık, solunum yollarına yabancı cisim kaçması gibi) çözüm olarak uzmanlar bilgilendiriyor. Bu kazaların minimum seviyeye indirgenmesi ve oluşabilecek kazalar sonrasında temel yaşam desteği, suni solunum, olay anında ilk yapılması gerekenler aktarılıyor. Devam eden eğitimler 26-27-28 Ekim tarihlerinde saat 11.00-16.00 arası Beylicium Avm Erol Günaydın Sahnesi’nde yapılacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183