Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika haberler GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Esenyurtta Akidezadeler tufanı

 Esenyurt Şehit Erol Olçok Kültür Merkezinde "Akidezadeler" adlı tiyatro oyunu, Esenyurt seyircisi ile buluştu. İki perde komedi türünde sergilenen oyuna, Esenyurtlu tiyatro takipçileri yoğun ilgi gösterirken, oyunculardan Cengiz Küçükayvaz'ın performansı ise büyük alkış aldı. Türk tiyatrosunun önemli oyuncularının başında gelen ünlü tiyatrocu Nejat Uygur’un yazdığı ve defalarca kendisinin de oynadığı “Akidezadeler”, Uygur Sanat Tiyatrosu tarafından Esenyurt ’ta iki perdelik oyunla sergilendi.



Oyunda bir aile içinde yaşanan komik olaylar ve diyaloglar sergilenirken oyuncuların performansı ise tiyatro severlerden büyük beğeni aldı.   Esenyurt Kültür İşleri Müdürlüğünün periyodik olarak vatandaşlara sunduğu Kültür-Sanat hizmeti kapsamında gösterileri takip eden vatandaşlar çok memnun olduklarını ifade ettiler.


Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183