Öne Çıkanlar Beylikdüzü Belediyesi Önder Küçük Son dakika Ekrem İmamoğlu FLAŞ HABER

Bu haber kez okundu.

ESENYURTLULAR HACI BEKTAŞ’A AKTIN ETTİ

 Esenyurt Belediyesi 18 otobüs ile Esenyurtlu vatandaşlarını Hacı Bektaş-ı Veli’ye taşırken aynı zamanda 25 bin m2’lik alanda yaklaşık 700 kişiye sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği ikramında bulundu. Esenyurt ’tan Hacı Bektaş-ı Veli ziyareti için giden vatandaşları, Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş uğurlarken ziyaret noktasında ise diğer bir Başkan Yardımcısı Sebahattin Fidan karşıladı.


HACI BEKTAŞ’A TESİS YAPILIYOR

Programda Açılış konuşması yapan Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahattin Fidan; ‘’Siz çok değerli Esenyurtlu vatandaşlarımız için burada 25 dönüm alana konaklama tesisleri yapıyoruz. Esenyurtlu vatandaşlarımız yılın 365 günü istediği zaman bu tesislere gelerek tamamen belediyemizin imkânları dâhilinde burada ziyaretlerini gerçekleştirip rahat rahat ibadetlerini yapabilirler. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaret programı hayırlara vesile olsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183