Öne Çıkanlar Next Level Tera Muharrem Görme engelliler FIAP (Uluslararası Fotoğraf Sanatı federasyonu) Vahşi Yaşamı Koruma Kulübü

Bu haber kez okundu.

Emsan Rapid Dondurma Kaşığı

 Yaz sıcaklarından kaçıp biraz olsun serinlemek isteyen herkesin ilk aklına gelen şey dondurma yemek. Dondurmaların eşit toplar halinde servis edilmesi ise önemli bir konu…


Yaz aylarının vazgeçilmezi; Rapid Dondurma Kaşığı

Emsan’ın yeni nesil Rapid Dondurma Kaşığı, bu yaz sıcaklarında misafirlerinize ikram edeceğiniz birbirinden farklı tatlardaki dondurmaların her seferinde eşit toplar halinde servis edilmesine olanak tanıyor. Evinizde ferahlatıcı lezzet yolculuğunun keyfini rahatlıkla çıkarmanızı sağlayan Rapid Dondurma Kaşığı, yaz aylarında mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

Servis kolaylığının yanı sıra zarif tasarımıyla dikkat çeken Rapid Dondurma Kaşığı, her dondurma severin vazgeçilmezi oluyor.

Ayrıntılı bilgi veya satın almak için www.emsan.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

 

Emsan Rapid Dondurma Kaşığı Satış Fiyatı: 39 TL.

 

Ayrıntılı Bilgi ve İletişim İçin;

Derya Akçora
Marka Yönetmeni

Adres: Lamartin cad. 9/2 Taksim/İST.
Tel: 0212 255 00 12

Skype: derya.brandworks

Gsm: 0534 030 27 73
www.brandworks.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183