Öne Çıkanlar GÜNDEM Salih Cengiz seçim bürosu Silivri Selimpaşa asrın felaketi

Bu haber kez okundu.

EMİR ERSOY FEAT. LEYLA LYDIA TUĞUTLU “SENDEN DAHA GÜZEL” VİDEO KLİBİ YAYINDA!

Yeni neslin önemli müzisyenlerinden Emir Ersoy’un Mayıs ayında yayımladığı yepyeni projesi “RocKuba” nın ikinci video klibi, Leyla Lydia Tuğutlu “Senden Daha Güzel” performansı yayında.

 

Emir Ersoy’un rock-latin düzenlemeleri ile rock şarkıları ünlü oyuncular tarafından yeniden yorumlandı.

 

Emir Ersoy Feat. Leyla Lydia Tuğutlu-Senden Daha Güzel’ video klibini izlemek için tıklayınız!

 

 

Dünya’ca ünlü müzisyenlerin yanı sıra ülkeminizin önde gelen solistleri ile yaptığı albümlerle adından söz ettiren Emir ErsoyRocKuba projesi ile ses getirdi.

 

Birbirinden ünlü oyuncuların yorumcu performansları ile yer aldıklarıRocKuba’dan ikinci video klip “Senden Daha Güzel” oldu. Söz ve bestesi Duman’a ait olan “Senden Daha Güzel”, Emir Ersoy’un rock-latin düzenlemesi ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başarılı yorumuyla yeniden hayat buldu. Babajım Stüdyoları’ndaki kayıtlar sırasında çekilen görüntülerden oluşan Emir Ersoy feat. Leyla Lydia Tuğutlu Senden Daha Güzel” video klibi, renkli görüntüleri ile oldukça eğlenceli bir performans olarak karşımıza çıkıyor.

 

 

Prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy’un Sony Music Türkiyeetiketiyle yayımladığı albümü “RocKuba”nın ikinci video klibi “Senden Daha Güzel” 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü Emir Ersoy Youtube VEVO kanalında yayında!





























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183