Öne Çıkanlar ibb 23 Ekim fındık fiyatları! PKK 18 mart pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

 Ziyarette, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Kültür Kardeşliği Platformu Genel Başkanı Ömer İçmeli’nin yanı sıra; sanatçı Abdullah Şekeroğlu, Dernek Üyesi Ahmet Serhat İçmeli ve Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Perihan Sevim de hazır bulundu. Dernek Başkanı Ömer İçmeli, Başkan Altınok Öz’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek Kartal Belediyesi’nin 2009 yılından bu yana sosyal ve kültürel alanda gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

 

“Güçlü Demokrasi Güçlü Sivil Toplum Örgütleriyle Mümkün”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise konuşmasında demokratik toplumların incelendiğinde güçlü sivil toplum örgütlerinin görüleceğini kaydederek, Türkiye’nin güçlü bir demokrasi olabilmesi için önce güçlü sivil toplum örgütlerine sahip olması gerektiğini ifade etti. Kartal Belediyesi’nin demokratik değerlere bağlılığının altını çizen Başkan Altınok Öz, ziyaretin sonu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183