Öne Çıkanlar ibb 23 Ekim fındık fiyatları! PKK 18 mart pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

DOSTLUK GECESİNDEN TOPLUMA SAĞDUYU MESAJI..!

 Toplantının konuğu olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de, “Referandum sonucu ne olursa olsun bizler topum olarak birlik ve beraberliğimizi kaybetmeyelim” diyerek, çok önemli bir mesaj verdi.
Sarıyer Belediye meclis Üyesi CHP’li Mustafa Bakır ve birkaç arkadaşı tarafından kısa süre içinde organize edilen toplantıya, değişik mahallelerden siyasi görüş farkı gözetmeksizin çok sayıda Sarıyerli davet edildi. Yapılan daveti karşılıksız bırakmayan yüzlerce konuk Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç’e ait Korupark tesislerinde buluştu.
Dostluk Buluşması’na Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyeleri Mustafa bakır, Nadir Günday, Özkan Sucu, Merkez Mahallesi Muhtarı Sinan Yüksel, Rumelikavağı Muhtarı Sinan Demirci ve Derbent Mahalle Muhtarı Aydemir Görmez ile bazı STK’ların temsilcileri de katıldı.
Toplantının açış konuşmasını yapan Meclis Üyesi Özkan Sucu, “Burada bir mozaik var. Bu mozaiğin, birlik ve beraberliğin sonsuza kadar devam etmnesini diliyorum” dedi.
Meclis Üyesi Mustafa bakır ise Sarıyer’in birçok mahallesinden dostların bir araya geldiğini belirterek şunları söyledi:
“SARIYER’İ EN ÇOK SEVEN SARIYER’E HİZMET EDENDİR”
“Bu gece Sarıyer için birlik olma gecesidir. 2009 yılında Şükrü Başkanla ilk tanıştığımızda bize bir ufuk çizmişti. O zamanlar bazıları başkanımın çizdiği hedefleri başarıp başaramayacağını düşünmüştü. Başkanımızın döneminde binlerce hizmet yapıldı. Şuanda 5 bin öğrenciye her sene burs veriyoruz. Bütün okulların ve dini tesislerin temizliğini, bakımını, tamiratını yapıyoruz. 600 öğrencimize Sarıyer Akademi’de eğitim desteği veriyoruz. Her yaz 5 bin çocuğumuza spor okullarımızda spor yapmalarını sağlıyoruz. Ferahevler’de dev spor kompleksimizi; Derbent’te 600 kişilik yeni evlendirme dairemizi hizmete açtık. Onlarca noktada faaliyet gösteren belediye hizmetleri artık tek bir çatı altında toplandı 33 yıl aradan sonra. Onun yanında Boğaz Müzesi, kültür merkezi. Sarıyer’i en çok seven Sarıyer’e de hizmet edendir.”



“DOSTLARIMLA OLMANIN ONUR VE GURURUNU YAŞIYORUM”
Dostluk buluşmasından memnun olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Genç ise,  “Birçok kalabalık topluluğa konuşmalar yaptım ama bu kadar seçkin dostlarımın, her bir taraftan, benim düşünceme, dünya bakışıma çok uygun bir dost kalabalığına hitap etmenin onurunu ve gururunu duyuyorum. Bana bu ortamı sağlayan sevgili kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Önemli olan insanların birbirine olan saygı ve sevgisidir. Ben de onu 8 senedir hiçkimseyi birbirinden ayırmadan, nerelidir, hangi partilidir diye bakmadan; inanışını sormadan tüm insanları hep aynı bakış açısıyla değerlendirip, bu mozaik yapıyı daha da zenginleştirmek, toplumumuzu daha da birbirine yakınlaştırmak, gönlümüzdeki sevgiyi daha da pekiştirmek; sevgiyi bilmeyen insanlara da sevgiyi götürmek için çalıştım. 8 yıldır yaptığımız tüm çalışmalarda da bunu esas aldık” dedi.
“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ”
Belediye Başkanı Şükrü Genç, konuşmasında Sarıyer’in dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğunu belirtip, bu güzel ilçenin belediye başkanı olarak yapılan çalışma ve hizmetleri anlattı. Başkan Genç yeni belediye binasının çok önmeli bir yatırım olduğunu, Sarıyerlilerin yaşaına önemli katkılar sunacağını belirtirken, eğitim-öğretime verilen katkının da azımsanmayacak kadar fazla olduğunu ifade etti. Genç, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa referandumu ile ilgili olarak da şöyle konuştu:
“Bu toprakların her dönemde bekçisi, hepimizin içinde olan o sevgi birikimidir. Bu ülkeyi, bu namuslu toprakları, o sevgi bir arada tutar. Bugüne kadar kimseye söylemedim; şu şekilde oy verin, bu şekilde oy verin demedim. Sevgi birikiminin bu toplumu ayakta tutması için sonuç ne olursa olsun birlik ve beraberliği kaybetmemek için elimizi daha da kenetleyerek, ortamı boş bulup, kapımızda bekleyenlere yem olmamak için güçbirliği yapalım. Bunu başarırsak hiçbir kuvvet, hiçbir fırtına bu toplumu yerinden oynatamaz.”
Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183