Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

DOKTOR HATASI KURBANI MI? DOKTOR HATASI MI ÖLDÜRDÜ?

 Ailesi ve yakınlarının anlatımına göre ise olay şöyle gelişti: Esenler Medipol Hastanesi’nde sezeryan ile gerçekleştirilen doğumda bir kız çocuğu dünyaya getiren Fulya Aktolun Baltacı, bebeğini kucağına alıp ilk sütünü verdikten sonra fenalaştı. Aşırı kan kaybı yaşayan Baltacı’ya gerekli tıbbı müdahale yapılırken kanamayı durdurmak için rahmi de alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç anne kurtarılamadı.



Arkadaşları: Peşini bırakmayacağız

Genç yaşta hayatını kaymeden Fulya Aktolun Baltacı’nı avukat arkadaşları ise yaşadıkları şokun da etkisiyle bunun bir hata sonucu olduğunu iddia ederken,’’ Fulya, büyük bir ihtimalle doktor hatası sonucu yaşamını yitirdi. Bizlerde meslektaşları olarak bunun peşini bırakmayacağız ve kimin hatası varsa bunun bedelini hukuk karşısında verecek” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Gözyaşı sel oldu

Hayatının baharında ilk çocuğunu dünyaya getirdikten sonra hayatını kaybeden Fulya Aktolun Baltacı’nın cenaze namazı Başakehir 2.Etap’ta bulunan Hoca Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılarak Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi. Eşi Ömer Baltacı, Babası Mahsun ve Annesi Songül Aktolun başta olmak üzere sevenlerinin gözyaşının sel olduğu cenaze namazına katılanlarında büyük bir üzüntü içinde oldukları gözlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183