Öne Çıkanlar Kemal Sunal Amfi Tiyatro Özyurtlar İnşaat İbrahim Oktugan Şiddeti Protesto Hazım Tamer

Bu haber kez okundu.

Doğululardan Akmugan’a destek seli

 

CHP Başakşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Tuncay ve   Kars- Ardahan- Iğdırlı  bir  grup kanaat önderi Abdülhadi Akmugan onuruna bir yemek düzenledi. Doğu bölgemizdeki hemen hemen her ilden  göç ederek

Başakşehir'e yerleşmiş vatandaşların bulunduğu yemek Şahintepe Mahallesi'nde organize edildi.  Programa CHP'nin daha önceki belediye başkan adayıda olan İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ta katıldı. Özellikle Iğdırlı vatandaşların ağırlıklı olduğu yemeğin kendisinin onuruna düzenlenmesinden dolayı oldukça duygulandığını ifade eden Millet İttifakı'nın CHP kanadından aday olan Abdülhadi Akmugan doğulu hemşehrilerine bazı projelerinin sunumu yaptı.  Akmugan'ın sunumunun ardından yemeğe katılanlar yoğun alkışla memnuniyetlerini ifade ettiler. Özellikle gençlerin Abdülhadi Akmugan'a ilgisi oldukça büyüktü.

Yemekli toplantıda ‘Atom Karınca’ diye anons edilerek sahneye davet edilen İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ise “ Abdülhadi Bey belediye başkan adayımız olmaktan  öte benim ağabeyim olma sıfatına sahiptir. Kendisine siz hemşehrileri kadar bende kefilim. Uzun yıllardır omuz omuza ilçemizin haklarını savunduk. Doğu illerimizden Başakşehir’imize göç etmiş olan büyüklerimizin, kardeşlerimizin, dostlarımızın  desteği Başakşehir’in kaderinin değişmesi için yeterli ve önemlidir. Başakşehir kardeşçe huzur içinde yaşayabileceğimiz bir kent olacak” dedi. 

Toplantıya katılan kanaat önderleri ve vatandaşlar Abdülhadi Akmugan’a destek olmak ve doğulu hemşehrilerinden kendisine oy vermelerini istemek amacıyla bu organizasyona katıldıklarını ifade ettiler.  “Tüm hemşehrilerimizden Abdülhadi Akmugan’a oy vermelerini talep ediyoruz. Bizleri utandırmayacak, bilhassa Orta Bölge’de yaşayan hemeşehrilerimizin sorun ve problemlerine içimizden biri olarak diğer adaylardan daha fazla eğilecektir” diye konuştular.

KENT YAŞAM GAZETESİ












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183