Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

Doğal probiyotikler neden önemli?

Prof. Dr. Canan Karatay, Dr. Fevzi Özgönül gibi alanında tanınmış doktorların kitapları için editörlük yapan Sağlık Editörü Nihal Doğan, ‘dost bakteriler’ de diyebileceğimiz ve sayısı yüz trilyonu bulan probiyotikleri anlatmak üzere Akbatı misafirleriyle buluşuyor.
Hangi sirke, turşu, yoğurt, kefir ve peynirin vücudumuza yararlı olduğunu, mutluluk verdiğini katılımcılarla paylaşacak olan Doğan, fermantasyon ürünleri yaparken ya da satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri de anlatacak. ‘Mutluluk Veren Doğal Probiyotikler’ başlıklı söyleşisinde Nihal Doğan, misafirlere gerçek sirke, yoğurt, boza, turşu, peynir ve kefir tadımı da yaptıracak.
Sağlığın püf noktalarının konuşulacağı söyleşi, 20 Nisan Perşembe günü saat 14.00-16.00 arasında Akbatı zemin kat havuz önünde gerçekleşecek.

Nihal Doğan

Nihal Doğan, sağlık editörlüğü yapıyor ve yemek tarifleri geliştiriyor. Sağlık ve beslenme üzerine detaylı araştırmalarının sonuçlarını çeşitli programlar ve seminerler aracılığıyla paylaşıyor. Özellikle sirke konulu atölye çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Akbatı AVYM Hakkında

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi (Akbatı AVYM) 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet vermektedir. Akbatı AVYM, aldığı ödüllerle ulusal ve uluslararası platformlarda da başarısını tescillemiştir. Akbatı AVYM, yeşil bina değerlendirme sistemi olan BREEAM In Use (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) Sertifikasına “Excellent” seviyesinde sahiptir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183