Öne Çıkanlar hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu Kartal Belediyesi ak parti

Bu haber kez okundu.

Devrim Şehitlerini Anıyoruz

  Kartallı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. “Devrim Şehitlerini Anıyoruz” adlı konferansta önce Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi Başkanı Kemal Arslan konuştu. Arslan, Ocak ayında Muammer Aksoy, Bahriye Üçok, Uğur Mumcu ve Ahmet Taner Kışlalı’nın da aralarında olduğu devrim şehitlerini andıklarını söyledi. Arslan’ın konuşmasının ardından konferans başladı. Tele 1 televizyonu ve ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta Kurtuluş Savaşı vermiş ve Cumhuriyet’i kurmuş bir ülkenin, günümüzde yaşadığı sorunları masaya yatırdı.

Yaklaşık 1,5 saat süren konferansın ardından, gazeteci Merdan Yanardağ’a Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından çiçek takdim edildi. ADD Kartal Şube Başkanı Kemal Arslan da Yanardağ’a plaket takdim etti. Konferans’ın ardından gazeteci Yanardağ, okurları için kitaplarını imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183