Öne Çıkanlar CHP GÜNDEM 15 Temmuz Meydanı Dikey Bahçeyle Yeşilleniyor karlıktepe spor parkı Ehliyette yeni dönem!

Bu haber kez okundu.

CUMHURİYET BAYRAMI’NDA KARTAL’DA ‘RENKLİ’ KUTLAMA

 Kartal Belediyesi, Her Yer Benim Atölyem oluşumu ve Freedom Riders Turkey işbirliğiyle halka açık düzenlenen 'Her Yer Benim Atölyem - Murat Havan Resim Çalıştayı', 29 Ekim 2017 Pazar günü saat 11.30'da Kartal Meydanı Atatürk Anıtı önünde başlayacak. Saat 17.30’a kadar devam edecek çalıştayda kadın ve çocuk ressamlar, ‘Yavru Kartallar Çocuk Atölyesi’ ve ‘Cumhuriyet Kadınları Resim Atölyesi’nde Cumhuriyet coşkusunu renklerle dile getirecek. 

 

Öte yandan çalıştayın sonlarına doğru saat 15.30’da ‘Atam İzindeyiz - Motosiklet Korteji’ Kartal Meydanı’na giriş yapacak. Çalıştayın katılımcıları, daha sonra Kartal Belediyesi’nin düzenleyeceği ve saat 19.30'da başlayacak geleneksel 'Cumhuriyet Yürüyüşü'ne katılmak üzere Kartallı Kazım Meydanı'na hareket edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183