Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Cumhur ittifakı Arnavutköy’de seçim startını verdi

 

Arnavutköy’de MHP, Cumhur İttifakı gereği Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı'yı destekleme kararı aldı. Konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde  bulunan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, “Biz bir Cumhur İttifakı birlikteliğiyle hem büyükşehir de hem de Arnavutköy’de ittifak yaptık ve bu ittifakın sonucunda da zaferle bu işi taçlandırmak istiyoruz. Bizim burada Arnavutköy’den istediğimiz Cumhur ittifakına sahip çıkmalarıdır” dedi.

ARNAVUTKÖY’DE %50 + 1

Seçimlerde en büyük hedeflerinin Arnavutköy’de %50 + 1 oranında oy almak olduğunu söyleyen Gökhan Uluç, bu aşamada meclis üyeliğinin önemine dikkat çekti. “Milliyetçi Hareket Partisi olarak meclis üyeliği ile partimizi temsil oranını yükseltmek ve hem mecliste çoğunluğu almak hem de kontenjanları kendi bünyemizden çıkarmak, en büyük hedeflerimiz arasındadır bu nedenle 'güçlü meclis güçlü MHP'dir ” dedi.

“KAPI KAPI GEZECEĞİZ”  

Secimler de izleyecekleri yol haritasını açıklayan Uluç, MHP olarak her gün hemen hemen 200 haneye ziyaret gerçekleştireceklerini söyleyerek “Kadın kollarımızla, meclis üyesi aday adaylarımızla kapı kapı gezeceğiz, neden Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vermeleri gerektiğini ve neden Cumhur İttifakının adayını desteklemeleri gerektiğini anlatacağız” dedi.

ÜLKE OLARAK BİR ÇOK SORUNLARLA KARŞILAŞTIK

“Ülkemizde birçok sorunlar yaşandı. Uzun yıllar terörle mücadele ettik ve etmeye devam ediyoruz. Şehit anaları, eşleri, çocukları ve hepimiz üzüldük, ağladık. Artık bu olumsuzlukların yaşanmaması için sınırlarımızdaki o bataklığı kurutma aşamasına gelmişken, sınırlarımızda bir korsan devlet kurdurtmak isteyen güçlerin oyunlarını bozmuşken, terörün ve PKK'nın ülkemizden ve gündemimizden çıkarmada bu kadar yaklaşmışken insanların çok iyi düşünmelerini istiyoruz” diyen Uluç, oy vermenin ne kadar önemli bir vazife olduğunu belirterek cümlelerini sonlandırdı. TUĞÇE HUY/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183