Öne Çıkanlar ibb 23 Ekim fındık fiyatları! PKK 18 mart pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

Çocuklu evlerde parke tercih edilmeli

  

Çocuklu evlerde sağlıklı ve hijyenik bir ortam yaratmak için kullanılan eşyalara ve zemin kaplama ürünlerine özen göstermeniz gerekiyor. Devamlı emekleyen bebekler için fazlasıyla toz tutan ve temizlenmesi zor halılar yerine parke tercih edilmesi çok daha sağlıklı olacaktır. Yenilikçi, doğal ve sağlıklı ürünleriyle dikkat çeken Novawood, zemin kaplama koleksiyonuyla çocuklu evler için alternatifler sunuyor.


 

Hem sağlıklı hem kolay temizleniyor

Günümüzde kimyasalların yoğun ve bilinçsiz kullanılması nedeniyle evlerde kullandığımız mobilyalar, halılar, zemin kaplamaları bile sağlığımızı ciddi şekilde tehdit edebiliyor.

Küçük çocuklu evlerde parke gibi yıkanması veya silinmesi kolay döşeme türlerini tercih etmekte fayda var.

 

Ahşabın kendine has doğal güzelliğini ve geleneksel yapısını günümüz trendlerine uygun koleksiyonlara dönüştüren Novawood’un parke koleksiyonu; yatak odasından salona, mutfaktan çocuk odasına kadar evin her alanında güvenle kullanılabiliyor. Dayanıklı yapısı nedeniyle gün boyu yerlerde oyun oynayan çocukların oyuncaklarıyla çizilmiyor ve temizlik açısından büyük rahatlık sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183