Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız Farklı Diller

Bu haber kez okundu.

Çocuklar sorunlarını konuştu

 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde yapılan anlamlı bir organizasyon ile Çocuk Meclisi’ne üye olan çocuklar ile ilçe okullarından gelen öğrenciler, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Salonu’nda toplandı. Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir öğrencinin Çocuk Hakları Bildirgesi’nden maddeler aktarmasıyla devam etti. Çeşitli okullardan katılan öğrenciler, çocuk temalı şiirler okudu. Çocuk Meclisi’nde demokratik bir biçimde sesini duyuran çocuklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na gerek ilçe hizmetleri hakkında gerekse çocukların hak ve özgürlükleri alanında pek çok önemli soru yöneltti. Çocukların sorularına ciddiyetle cevap veren Başkan İmamoğlu, salonda bulunan tüm çocuklardan sorularını içeren mektuplarını da ayrıca beklediğini ifade etti.

 

ÇOCUK DOSTU BELEDİYE

 

“Sözü, çocuklara bırakmayı gerekli durumlarda başarabilmeliyiz” diyen Başkan İmamoğlu, “Onların her konuda fikirleri var. Yeter ki özgüvenlerini kazandıralım. Çocuklar, konuşmaya asla korkmasınlar. Onlara inandığımızı hissettirmeliyiz. İçlerindeki cevheri keşfetmek adına hepimiz sorumluyuz. Bugün atılan adımı çok önemsiyorum. Çocuk Meclisi’nin ilçemizde en geniş manada kurulabilmesi için titiz bir şekilde çalışacağız.” diye konuştu. İmamoğlu, en birincil hedeflerinin çocukların haklarını elde edebilecekleri bir ilçe ortamı geliştirmek olduğuna vurgu yaparak, “Biz çocuk dostu bir kent oluşturmak, çocukların mutlu oldukları bir kent yaratmak istiyoruz.” dedi. Etkinlikte İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, STK temsilcileri ve öğretmenler de yer aldı.

 

Kent Yaşam

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183