Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

Çocuklar kitaplarla buluştu

Ataşehir Belediyesi'nin çocuklara kitap okuma sevgisini aşılamak için hazırladığı ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ataşehir Çocuk Kitap Günleri çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.




Yarıyıl tatillerinde masal, hikaye ve romanların dünyası ile buluşmak için Çocuk Kitap Günlerine gelen çocuklar, onların en çok sevdiği kahramanlardan Batman karakteri ile Karlar Ülkesi hikayesinin ünlü Else karakteri karşılıyor.



Sevilen yazarları çocuklarla bir araya getiren ve 40 yayınevinin katıldığı Ataşehir Çocuk Kitapları Günleri kapsamında hazırlanan stantlar, gün boyu sabah 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.



5. Ataşehir Çocuk Kitap Günleri etkinliği hakkında açıklama yapan Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan, “Bizim en büyük hedefimiz bölgemizin kültürel olarak kalkınmasıdır. Ataşehir Belediyesi olarak kültür ve eğitim alanına çok büyük yatırım yapıyoruz. Kitap günleri de bu etkinlikler dizisinin bir parçası. Daha önceki senelerde alışveriş merkezlerinde organize ettiğimiz bu etkinliğimizi, ilk defa kendi kültür merkezimizde yapıyoruz. Ataşehirli çocukların çağdaş dünyaya ayak uydurabilecek seviyede nitelikli yetişebilmelerine katkı sağlama amacındayızBunun olumlu geri dönüşlerini hem ailelerden hem de çocuklardan alabiliyoruz” şeklinde konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183