Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

ÇOCUK İSTİSMARI PANELİ KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 Çocuk istismarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen panelde; Sosyal Hizmetler Uzmanı Aile Danışmanı Kahraman Eroğlu, Pedagog ve Klinik Psikolog Sevil Yavuz, İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkan Yardımcısı Av. Ayşenur Demirkale ve Uzman Psikolog Esra Tanrıverdi konuşmacı olarak yer aldı.  Toplumsal duyarlılığı artırmak için hazırlanan panelle çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Kartallı vatandaşlar katıldı.



Panelin konusunu; çocuk hakları,
çocuk istismarının türleri, nedenleri, çocuktaki fiziksel ve duygusal göstergeleri, sonuçları, alınabilecek önlemler ve yapılması gerekenler oluşturdu. Çocuk istismarının türleri, nedenleri, çocuktaki fiziksel ve duygusal göstergeleri, sonuçları, alınabilecek önlemler ve yapılması gerekenler hakkında da katılımcılar bilgilendirildi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183