Öne Çıkanlar FC Sion takımı ferhat paşa Çanakkale ruhunu hissettiler 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

ÇİNLİ HEYETTEN KAĞITHANE’YE ZİYARET

 Çin’in Chunzhone şehri Belediye Daimi Komitesi Genel Sekreteri XU Benhua ve Hunan Eyaleti Dış işler komitesi Başkan Yardımcısı Lin Lu Ping ve beraberindeki heyet, Kağıthane Belediyesi Gültepe Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

Gültepe Kültür Merkezi’nin 3 sinema ve konferans salonunu gezen Çinli heyet, yapılan çalışmaları çok beğendiklerini belirtiler. Kağıthane’de sosyal belediyeciliği ön plana çıkaran Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Çinli heyet ile birlikte Kültür merkezini gezdi ve çalışmalar hakkında heyete bilgi verdi.

Başkan Fazlı Kılıç, ‘İlçemizde her yaştan insana hitap eden kültür merkezlerimiz; 3D sinema, çocuk ve yetişkin tiyatroları, sinema ve konferans salonlarıyla vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Çinli meslektaşlarımız Gültepe Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular.’ dedi.

Program sonunda Çin’in Chunzhone şehri Belediye Daimi Komitesi Genel Sekreteri XU Benhua, Başkan Fazlı Kılıç’a hediye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183