Öne Çıkanlar Türkiye FETÖ Next Level Tera Çebi İstoçspor

Bu haber kez okundu.

ÇİÇEKDAĞI VE YERKÖY DERNEĞİ AÇILDI

 Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İnönü Mahallesinde bulunan Kırşehir ili Çiçekdağı ve Yerköy Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin açılışını gerçekleştirdi.

Programda açılış konuşmasını yapan Esenyurt Kırşehir ili Çiçekdağı ve Yerköy Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ceylan, “ Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığı için başta Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na ve kıymetli hemşerilerime Çiçekdağı ve Yerköy Derneği olarak canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.


“Çocuklarımıza kültürümüz olan sazımızı verelim”

Esenyurt eskiden küçük bir yerdi ve şimdi devasa bir şehir haline geldi diyen Başkan Necmi Kadıoğlu;

“850 bin nüfusa yaklaştık ve Büyükşehir illeri olan Ordu, Trabzon, Malatya, Kahramanmaraş gibi illeri geride bırakmış bulunuyoruz. Onun içinde böyle bir şehirde, İllerin kendi kültürlerini devam ettirebilmeleri için kültür dernekleri adı altında il dernekleri kuruluyor. Çocuklarımızın eline tablet, telefon yerine kendi kültürümüz olan sazımızı verelim ve Neşet Ertaş’ın neslini ilçemizde yaşatmaya devam edelim. Derneğimiz tüm Kırşehirlilere hayırlı olsun” dedi.

Konuşmalar ardından Dernek Başkanı Cemil Ceylan tarafından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na plaket takdim edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183