Öne Çıkanlar CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Türkiye istanbul

Bu haber kez okundu.

Çiçek: Saltanata ve diktaya ‘Hayır’

 CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nın ilçede yürüttüğü referandumda ‘Hayır’ çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Her gün bir mahallede görevli olan parti üst yöneticileri ve İstanbul milletvekilleriyle çalışmalarını yürüten CHP Şişli İlçe Başkanlığı bu kez CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek ile birlikte Esentepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Esentepe’ye giderken Cumhuriyet Halk Partisi’nin Şişli’deki ‘Hayır’ çadırlarını ziyaret eden Dursun Çiçek, ‘Evet’ çadırlarına da uğrayarak hayırlı çalışmalar dileğinde bulundu.


CHP Şişli Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Güneş Çelebi ve beraberindeki partililerle Esentepe Mahallesi’ne gelen Çiçek, esnaf ve vatandaşlarla el sıkışarak referandumda neden ‘Hayır’ denilmesi gerektiğini anlattı. Çalışmalar sırasında referandum sonucunun yüzde 53 Hayır ile sonuçlanacağını belirten ve tersini söyleyenlerle iddiaya girmeye hazır olduğunu belirten Çiçek, “Bu bir seçim değil, bu demokrasi ve Cumhuriyet’e sahip çıkma tercihi olacak. Dolayısıyla İstanbullulardan saltanata ve diktaya ‘Hayır’ demeleri bekliyoruz. İstanbulluların mutlaka hak ve özgürlüklerine sahip çıkacaklarına inanıyoruz. 16 Nisan’da sandıktan ‘Hayır’ çıkacak. İnsanlarımız yaşamlarına 94 yıl olduğu gibi cumhuriyet ve demokrasi yolunda devam edecek. Ama ‘Evet’ çıkarsa karanlık bir tünele gireceğiz. Bir kişi bizleri nereye götürürse ona mahkum olacağız. Bunun için mutlaka ‘Hayır’ demeliyiz. Yüzde 53 ‘Hayır’a iddiaya giriyorum. Varsa tersini söyleyen benimle iddiaya girsinler” diye konuştu.Çalışmalar sırasında vatandaşlara hayır broşürleri, bayraklar ve lokum dağıtıldı.



FİDAN UĞUR-EBRU GÜNEYSEL-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183