Öne Çıkanlar CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Türkiye seçim bürosu

Bu haber kez okundu.

CHP’LİLERDEN SARIYER ESNAFINA “HAYIRLI İŞLER..!”

 Esnafa “hayırlı işler” dileğinde bulunan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, önce Merkez Mahallesi Muhtarı Sinan Yüksel’i muhtarlıkta ziyaret etti. Deniz çalışmalarıyla ilgili olarak da gazetemize şu açıklamayı yaptı:

Referandum kampanyamızı sakin ve güçlü bir şekilde yürüteceğiz. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Ortamı germeyeceğiz. Zaten toplum da gerginlik istemiyor. Sarıyer’de nokta çalışmaları yaparak, referandumda bütün kesimlerden, bütün vatandaşlarımızdan  “Hayır” oyu talep edeceğiz. Vatandaşlarımızdan hayır tercihini kullanmalarını istememizin birçok nedeni var. Çünkü mevcut iktidar 15 yıldır hangi yasayı isteyip de çıkartamadı da böyle bir şeye başvurdu?  “Evet” tercihini kullanacağını belirten vatandaşlarımıza ‘neden evet diyorsunuz?’ diye sorduğumuz geçerli bir neden söyleyemiyorlar. Kamuoyu araştırmaları ve yaptığımız çalışmalar da zaten bizim lehimize görünüyor. Bir şölen havasında, bahar havasında referandum çalışmasını yürütelim istiyoruz. Cemre havaya düştü.. Suya ve toprağa da düşecek.  En sonunda da 16 Nisan’da kalplere düşecek. Ve bu bahar havasında güzel yurdumuzda çok güzel günler yaşayacağız.”

CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz’le birlikte ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanı ve belediye meclis üyelerinin grup olarak yaptığı ziyaretler sırasında bazı esnaf ekonomik sıkıntılarından ve işlerinin azlığından yakındı. Öğle saatinde başlayan esnaf ziyareti sırasında Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şubesi ve bazı STK’lar da ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında esnaf ve sokaktaki vatandaşlara, üzerinde “Neden Hayır?” yazılı, içeriğinde ise 10 maddelik bir açıklamanın bulunduğu broşür dağıtıldı. Tuncay Dağlı-Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183