Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi istanbul AK Parti Büyükçekmece Belediyesi aday adayı Şebi Arus silahlı saldırı

Bu haber kez okundu.

ÇAĞSİAD’dan matematik semineri

Gerçekleşen programa ÇAĞSİAD’ın yeni üyelerinden Uğur Çelebi ’nin sahibi olduğu Atakent Toplu Konutlar 2.Etap’ta Tarihi Cibali Kebapçısı ev sahipliği yaparken, toplantıya eski DİSK Başkanı ve eski milletvekili Rıdvan Budak ve bazı üniversitelerin öğretim üyeleri katıldı. 30 Aralık Cumartesi günü yapılan toplantı da konuşmacı Cengiz Topdemir oldu.

‘GERİDE BIRAKILDIK’

Ödül almış  Matematikci olmanın yanı sıra, gazeteciliği ve tiyatro oyunculuğu da olan Cengiz Topdemir, “İki dal ülkenin bilim-teknoloji-sosyal tüm dallarda, yabancı dil ve daha önemlisi matematik zekası, matematik mantığı olmalıdır. Matematiksel düşünceyi, matematik mantığını kavrayamazsak bir yere gelemeyiz.



Erzincan, Kemaliye‘nin Akçaağa Köyü’ne gideceğiz ve orada birini arayacağız ve ülkenin gündemine sokacağız. Matematikte dededen kalma yöntemlerle çok geri bırakıldık” diyerek çarpma, bölme gibi matematik işlemlerindeki gelişmiş sistemleri anlattı.

Uygur Erol- Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183