Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz Next Level Tera FETÖ Çebi

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece’de Ücretsiz Halk Akademisi Kursları Başlıyor

 Her branşta eğitim imkanı

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Ücretsiz El Sanatları Kursları'nda örgüden, davet yemeklerine ve pasta yapımına kadar herkesin ilgi alanına göre çok sayıda branşta eğitim veriliyor. Halk Akademisi bünyesinde ayrıca ahşap gravür, temel resim eğitimi, ahşap oyma, yağlı boya, porselen bezeme, çocuk resim eğitiminden mozaik eğitimine kadar herkesin ilgi alanına göre kurslar mevcut.


Kayıtlar devam ediyor

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nde wordpress ile internet sayfası hazırlama, saç bakım ve yapımı, bilinçli hamilelik ve bebek yapımı gibi çok farklı alanlarda da eğitim almak mümkün. Ayrıca Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği işbirliğiyle açılan fotoğraf kurslarının yeni dönemi de 1 Ekim Pazar günü başlayacak. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi ücretsiz kurslarından yararlanmak isteyenler, belediyenin kültür ve sanat merkezlerine müracaat ederek kayıt yaptırabilir.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183