Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece, Sigal Prishtina’yı ezdi!


 Demir İnşaat Büyükçekmece, FIBA Europe Cup G Grubu maçında Kosova temsilcisi, grup lideri Sigal Prihtina'yı sahadan sildi.
Karşılaşmada rakibi önünde baştan sona üstün oynayan Demir İnşaat Büyükçekmece, 86-59'luk skorla grubundaki ikinci galibiyetini aldı.
Büyükçekmece baştan sona üstündü
Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf Demir İnşaat Büyükçekmece'ydi. İlk çeyrek sonunda farkı 16 sayılık fark yakalayan Büyükçekmece, ilk yarıyı 57-29 önde kapattı. Etkili oyununu 2. yarıda da sürdüren Demir İnşaat Büyükçekmece, Kosova temsilcisi Sigal Prishtina'yi 86-59 mağlup etti. Demir İnşaat Büyükçekmece adına galibiyeti getiren en önemli istatistikler 40-33'lük ribaund üstünlüğü ve Prishtina'nın 14 top kaybına karşılık sadece 8 asist yapabilmesi oldu.
3 maçta 2 galibiyet

Demir İnşaat Büyükçekmece, FIBA Europe Cup'ta oynadığı 3 maçta 2. galibiyetini aldı. Sigal Prishtina ise 4. maçında ilk mağlubiyetini almış oldu. Büyükçekmece, FIBA Europe Cup'ta haftaya Ukrayna temsilcisi Khimik'i ağırlayacak. 
Başkan Akgün: Bir kez daha gurur duyduk!
Takımın Sigal Prihtina karşısında elde ettiği başarının gurur verici olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, “FIBA Europe Cup’ta ülkemizi ve kentimizi başarı ile temsil eden takımızla bir kez daha gurur duyduk. Sporcularımızı, teknik heyetimizi ve takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı kutluyorum” diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183