Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu istanbul Tuvalin Sesi spor TBMM

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece Belediyesi’nin yaz okullarına yoğun ilgi


 Büyükçekmece Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli değerlendirmeleri ve kendilerini ilgi duydukları alanlarda gelişmeye yönelik olarak her yıl açtığı ücretsiz yaz okulları bu yılda büyük ilgi görüyor


Her bölgede eğitim imkanı


Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesindeki Barış Manço Kültür Merkezi, Büyükçekmece Meslek Edindirme Kursu, Değirmenpark Sanat Merkezi, Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi, Çakmaklı Sanat Merkezi, Güzelce Sanat Merkezi, Celaliye Sanat Merkezi ve Mimar Sinan Romder’de öğrencilere İngilizce, bilgisayar, resim, akıl ve zeka oyunları, değerler eğitimi, işaret dili, el sanat becerileri, tiyatro, drama ve halkoyunları dallarında eğitim veriliyor.

Öğrencilerle birebir ilgileniliyor


Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin uzman eğitmenleri, yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen öğrencilerle birebir ilgilenerek, ihtiyaç duydukları her konuda öğrencilere destek veriyor. Büyükçekmece Belediyesi, yaz okuluna devam eden öğrencilere ücretsiz servis hizmeti de sağlıyor. 28 Haziran tarihinde kapılarını açan yaz okulu 28 Temmuz tarihinde sona erecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183