Öne Çıkanlar 15 Temmuz Meydanı Dikey Bahçeyle Yeşilleniyor karlıktepe spor parkı Ehliyette yeni dönem! Yassine Baddiavi GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece Balıkesir'i ağırlıyor

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Best Balıkesir'i yenerek ligdeki çıtamızı yükseltmek istiyoruz" dedi.


Baaşkan Akgün, başarı diledi

Başkan Akgün, Balıkesir maçı öncesinde yaptığı açıklamada; "Takımımız iki kulvarda başarılı bir şekilde gitmesinden gurur duyuyorum. Takımımız hafta içi Balıkesir maçına çok iyi hazırlandı. İki önemli oyuncumuz Kahiem ve geçtiğimiz gün ayağından ameliyat olan Ceyhun sakat bizim için büyük eksiklik, kendilerine geçmiş olsun. Balıkesir maçında takımımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum. Büyükçekmecelilerin de takımlarına sahip çıkmaları adına tribünleri doldurmaları gerekiyor'' dedi.


Cumartesi günü karşılaşacak

FIBA Avrupa Ligi'nde son 16 ya kalan Demir İnşaat Büyükçekmece Best Balıkesir'i mağlup ederek ligde yoluna devam etmek istiyor. 04 Şubat 2017, Cumartesi günü Gazanfer Bilge spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak ve TBF TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183