Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

BULGARİSTANLI TÜRK KADINLARINDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

Ziyarette Başkan Altınok Öz’ün eşi Feray Öz’ün yanı sıra Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanı Vasfiye Yılmaz, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Partisi Avrupa Birliği Parlamentosu Milletvekili Filiz Hüsmenova’nın Özel Kalem Müdürü Stefka Koleva, Silistre HÖH Partisi Eski Milletvekili Nevin Hasan, HÖH Partisi Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür, Kartal Balkanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Olcay Özgön ve çok sayıda HÖH Partili kadın hazır bulundu.



Ziyarette, HÖH Partili kadınlar, Balkan Türklerinin daima yanında olması ve ziyaret sırasındaki misafirperverliğinden dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür ederek çini tablo hediye etti. Başkan Altınok Öz de Kartal Belediyesi’nin her zaman Bulgaristan Türklerinin destekçisi olmaya devam edeceğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183