Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

BULGARİSTANLI TÜRK KADINLARINDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

 Ziyarette İskra Köyü Muhtarı Vildan Memiş’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Perihan Sevim ve Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Vasfiye Yılmaz da hazır bulundu. Görüşme sırasında İskra Köyü Muhtarı Vildan Memiş, Başkan Altınok Öz’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Kartal Belediyesi’nin Bulgaristan Türkleri ile kurduğu dayanışmadan dolayı yaşadıkları memnuniyeti ifade etti.

 

Başkan Altınok Öz’den “Hak ve Özgürlükler Partisi” Vurgusu

 Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin Bulgaristan’da yaşayan soydaşlarıyla her zaman dayanışma içinde olduğunu kaydetti. “Bulgaristan’da her zaman gönlüm Hak ve Özgürlükler Partisi’nin yanında” diyen Başkan Altınok Öz, bir olmanın din ile değil ancak dil ile sağlanabileceğini sözlerine ekledi. Başkan Altınok Öz, konuşmasının sonunda muhtar Vildan Memiş’e teşekkür plaketi takdim etti. İskra Köyü Muhtarı Vildan Memiş ise Başkan Altınok Öz’e teşekkür ederek el ürünü olan bir sofra bezi hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183